Visie

Waarom Consurgo bestaat en in wiens voordeel dat is

Consurgo richt zich enerzijds op bedrijven die een technisch, ICT, consultancy of dienstverlenend specialisme bezitten. Deze bedrijven hebben regelmatig vraagstukken op het gebied van organisatie inrichting en efficiency.
Wij onderscheiden ons van andere adviesbureaus doordat wij zowel inhoudelijke kennis van ICT, organisatiekunde als verandermanagement hebben. Hierdoor kunnen we voor organisaties een sparringspartner en solutionprovider zijn bij complexe organisatie vraagstukken.
We maken hierbij gebruik van onze eigen kennis en ervaring en die van personen en partners uit ons netwerk.

Hoe Consurgo zijn strategische doelstellingen behaalt

Consurgo behaalt zijn doelstelling door het focussen op een drietal peilers.
De eerste peiler is het investeren van tijd en geld in research en dienstontwikkeling. De research zorgt ervoor dat we bij blijven qua kennis en onze klanten op de hoogte kunnen brengen van de nieuwste ontwikkelingen. De vernieuwing van dienstontwikkeling zorgt ervoor dat we diensten blijven bieden die onze klanten kunnen helpen hun vraagstukken op de meest effectieve manier in te vullen.
Een andere belangrijke peiler is het besteden van tijd en aandacht aan het relatie netwerk. In de loop der jaren hebben we een groot netwerk weten op te bouwen door het succesvol uitvoeren van opdrachten. Uit dit netwerk ontstaan regelmatig opdrachten bij bestaande relaties en vervolgopdrachten bij bestaande klanten. Ook breiden we het netwerk regelmatig uit. Hiervoor worden specifieke events, seminars en beurzen bezocht en wordt social media actief gebruikt om ons te profileren.
De laatste peiler is het netwerk van freelancers en specialisten. Door dit netwerk te blijven vergroten en vernieuwen zijn we in staat om een uitgebreide kennis en ervaring bron aan te spreken, hierdoor staan we als middelgroot advies bureau nog sterker.

Waar Consurgo in gelooft, waarden en normen

Wij geloven sterk in een nuchtere, no-nonsense aanpak waarbij het resultaat voor de klant voorop staat. Naast resultaat vinden we hierbij het menselijke aspect erg belangrijk en randvoorwaardelijk voor uiteindelijk succes. De relaties die Consurgo hierbij aangaat zijn langdurig van aard en gebaseerd op wederzijds commitment en vertrouwen.

Hoe Consurgo zich gedraagt

We stellen ons verantwoordelijk en volwassen op. Accepteren uitdagingen en tegenslag in trajecten en lossen deze creatief op. Onze, vaak eigenzinnige mening, laten we hierbij graag beïnvloeden door andere opinies en ideeën. Naast een sterke resultaatgerichtheid hebben we ook een sterke mensgerichtheid en hanteren hierbij een coachende stijl.